Waarom EDE?

Met EDE weet je zeker dat je start als tandarts in Nederland goed is geregeld. En dat u als praktijk een supergemotiveerde werknemer in huis haalt. EDE zorgt ervoor dat het hele proces van selectie tot plaatsing soepel verloopt voor alle betrokken partijen.

filmpje2Intensieve begeleiding

De tandartsen die we selecteren zijn ambitieus. Ze zijn ondernemend en niet bang om een grote stap in hun leven te zetten. Ze zullen veel zelf moeten doen en regelen, maar krijgen in elke stap van het traject hulp van EDE. Met praktische zaken zoals vergunningen, verzekeringen en woonruimte regelen. Maar we zorgen er ook voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en af en toe een feestje gaat vieren met ons.

Sterk gemotiveerde tandartsen voor uw praktijk

Bent u praktijkeigenaar of tandarts, dan weet u zeker dat u met een EDE-tandarts een sterk gemotiveerde werknemer of collega in huis haalt. Het zijn zorgvuldig geselecteerde, ondernemende en zeer enthousiaste mensen: een aanwinst voor uw praktijk. Ze hebben in het begin op de werkvloer nog wel goede begeleiding nodig, zodat ze snel functioneren volgens de protocollen van uw praktijk. 

Veel gestelde vragen over dit onderwerp

  • Hoe komt het dat er in Nederland een tekort is aan tandartsen?

    Er is een beperkt aantal opleidingsplaatsen per jaar beschikbaar voor de studie tandheelkunde. Meer dan een derde van de tandartsen in Nederland is ouder dan 50 jaar waardoor vergrijzing veel invloed heeft op de markt. Daarnaast bestaat een groot deel van de tandartsen uit vrouwen, die in verband met gezinsuitbreiding vaak parttime werken. Hierdoor komen er veel vacatures op de markt.

Ga naar alle FAQs »