Zelf kandidaten selecteren

EDE leidt twee keer per jaar een groep tandartsen op. Hoe eerder u de kandidaten in een lichting leert kennen, hoe groter uw kans op de beste mensen voor uw praktijk. U krijgt de kans om al tijdens de opleiding kennis te maken met onze tandartsen door middel van videopresentaties, skype-interviews en eventueel een kennismakingsweekend in Seefeld.

IMG 9036Stage in uw praktijk

Als een tandarts op B1-niveau de Nederlandse taal beheerst, is hij of zij klaar om naar Nederland te vertrekken. De beste manier om Nederlandse praktijkervaring op te doen is een stage. U kunt onze tandartsen deze stageplek aanbieden. Elke stage duurt maximaal vier weken. Bevalt de stagiair, dan kunt u hem of haar aannemen. U moet er wel voor zorgen dat de stagiair goed wordt begeleid. Door hun grote motivatie zult u merken dat ze zich snel aanpassen en graag willen leren. Het is overigens ook mogelijk een andere kandidaat te kiezen dan uw stagiair. EDE begeleidt het hele plaatsingstraject.

Contract aanbieden

Heeft u na de stage uw keuze gemaakt, dan kunt u de tandarts een arbeidscontract of een overeenkomst van opdracht aanbieden. Alles wat er geregeld moet worden, zal EDE begeleiden. Dat scheelt u en uw medewerkers een hoop regelwerk. Ook als de tandarts bij u aan het werk is, onderhoudt EDE regelmatig contact met u en uw nieuwe Spaanse of Portugese collega.